Luonnonsaippua Ikiaika

12,00 

LUONNON LEMPEÄ KOSKETUS

KUVAUS

Luonto on aina ollut ja on aina oleva. Tuhansien vuosien saatossa muotoutunut suomalainen aarre hoitaa kehoa ja asettaa mittasuhteet kohdalleen. Ikiaika luonnonsaippua sisältää suomalaista hoitoturvetta ja syväpuhdistavaa aktiivihiiltä. Turpeessa on monia hoitavia ja terapeuttisia aineita, mm. humushapot magnesium, mangaani ja sinkki hemmottelevat ihoasi.

Ilman keinotekoisia ainesosia valmistettu saippuamme ovat ylellisiä ja hoitavia. Ne eivät kuivata tai ärsytä ihoa ja tuoksuvat lempeästi. Kolme raikasta tuoksua virkistävät ja ilahduttavat ja kauniit värit tuovat lämpöä kylpyhuoneisiin.

Ylelliset saippuamme on valmistettu käsityönä Suomessa ilman eläinkokeita. Kauniit yksinkertaiset pakkaukset tekevät saippuoista ihanan lahjaidean.

Koko: 5 cm x 3.8 cm x 3.8 cm
Paino: vähintään 50g

SIIRIN MUISTIINPANOJA

Tein paljon töitä löytääkseni mitä etsin: todella puhdasta ja luonnollista saippuaa. Ihanan tuoksuiset, hoitavat saippuamme eivät sisällä lainkaan keinotekoisia säilytys-, vaahdotus-, kovetus- tai lisäaineita. Suloiset pikkusaippuat ilahduttavat ja vievät ajatukset keskelle suomalaista luontoa.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/sirkolke/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-product-functions.php on line 871