Kätkö – seikkailu

140,00 

MUISTATKO SEN RETKEN?

KUVAUS

Tuulen humina, aaltojen kohina ja erätulen lämmin loiste. Äänetön vaellus ja ystävien kanssa jaetut, unohtumattomat muistot. Seikkailu on aitoja, alkuperäisiä ja tyylikkäitä esineitä henkilölle, joka tuntee sisimmässään vapauden kaipuun. Laadukas käsityö hyväksytään mukaan uusiin seikkailuihin. Seikkailu sopii erinomaisesti isänpäivä- ja syntymäpäivälahjaksi.

Seikkailu sisältää:

Aito Lapin pahkakuksa. Käsityönä suomalaisesta koivunpahkasta valmistettu perinteinen kuksa on syntynyt retkitoveriksi ja kestää vuodesta toiseen. Perinteikäs esine kertoo tarinaa vapaudesta, itsenäisyydestä ja rakkaudesta luontoon.

Sir Kolke Noki-kahvi. Käsin poimituista kahvinpavuista suomalaisessa pienpaahtimossa paahdettu, täyteläinen kahvi on puhdas nautinto.

Hiomakivi. Suomalaisesta kivestä valmistettu laadukas hiomakivi on pakattu yksinkertaiseen nahkatuppeen. Kätevän kokoinen hiomakivi kulkee helposti mukana siellä missä sitä tarvitaan.

Sir Kolke Kätkö -laatikko. Puusepän käsityönä valmistama koivulaatikko sopii täydellisesti rakkaiden muistojen ja tärkeiden esineiden säilytykseen.

Kortti, jossa esitellään lahjan sisältö.

Vapaavalintainen käsinkirjoitettu viesti.

SIIRIN MUISTIINPANOJA

Seikkailu kertoo tarinaa unohtumattomista retkistä ja yhdessä jaetuista, erityisistä hetkistä. Menneistä ja niistä jotka ovat vasta edessä.