Kätkö – puhdas lepo

130,00 

RAUHAA LUONNOSTA

KUVAUS

Tämä lahja on antaa vastaanottajalleen ihanan, rauhoittavan elämyksen arjen keskelle. Luonnolliset, puhtaat tuoksut, pellavan kosketus ja käsin valetun kynttilän loiste tekevät paketista yhtä mukavan lahjoittaa kuin saada. Yksinkertaisen tyylikäs lahja sopii hyvin monenlaisiin tilanteisiin: joululahjaksi, syntymäpäiviin, merkkihetkiin tai ihan muuten vain.

Puhdas lepo sisältää:

Sir Kolke Kapiot pyyhkeet. Vahvat käsin ommellut pellavapyyhkeet paranevat käytössä ja kestävät sukupolvelta toiselle. Kaksi kappaletta. Koko 45 x 58 cm.

Sir Kolke Luonnonsaippuat. Lajitelma ylellisiä luonnonsaippuoitamme kuljettaa lahjan saajan luontoon täysin ilman lisäaineita. Ikiaika sisältää hoitavaa turvetta, Metsäpolun raikkaus tulee havupuiden eteerisistä öljyistä ja Aamutuuli saa lempeän voimansa karpalosta.

Sir Kolke Kuura -kynttilä. Käsin valettu, tukeva kynttilä palaa kauniisti ja sen pinta on viimeistelty kuviolla, joka tuo mieleen pakkasen taikomat kuviot.

Sir Kolke kimppu kuivatuista luonnonkukista. Käsin sidottu kimppu tuo kotiin terveisiä metsästä.

Sir Kolke Kätkö -laatikko. Puusepän käsityönä valmistama koivulaatikko sopii täydellisesti rakkaiden muistojen ja tärkeiden esineiden säilytykseen.

Kortti, jossa esitellään lahjan sisältö.

Vapaavalintainen käsinkirjoitettu viesti.

SIIRIN MUISTIINPANOJA

Hiljaisuus ja rauha hoitavat sielua. Joskus pienetkin asiat voivat tuoda rauhan ja levon kiireen keskelle. Ylelliset ja hoitavat saippuamme rentouttavat pitkin päivää ja ajattoman pellavan kosketus tuo iloa vuodesta toiseen. Kynttilän loiste rauhoittaa mielen päivän haasteiden keskellä.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/sirkolke/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-product-functions.php on line 871