Kätkö – lämmöllä

120,00 

OLET TÄRKEÄ

KUVAUS

Muista isää tai ystävää lempeällä ja pehmoisella lahjalla. Puhtaat luonnonmateriaalit hellivät aisteja eikä kaunis käsityön jälki jää huomaamatta. Tämä tyylikäs lahja lämmittää vastaanottajaa takuuvarmasti.

Lämmöllä sisältää:

Aaro-villasukat. Käsityönä paksusta ja pehmeästä suomalaisesta lampaanvillasta kudotut kotivillasukat lämmittävät jalkoja ja hengittävät ihanasti. Koko 42-44.

Sir Kolke Luonnonsaippua Ikiaika. Ylellinen luonnonsaippuamme on valmistettu käsityönä luonnollisista raaka-aineista. Saippuan ulkonäkö yllättää, tuoksu piristää ja aito turve hoitaa ihoa.

Sir Kolke Koti-toffee. Aidosta kermasta valmistetun toffeen puhdas maku jää mieleen.

Sir Kolke Kätkö -laatikko. Puusepän käsityönä valmistama koivulaatikko sopii täydellisesti rakkaiden muistojen ja tärkeiden esineiden säilytykseen.

Kortti, jossa esitellään lahjan sisältö.

Vapaavalintainen käsinkirjoitettu viesti.

SIIRIN MUISTIINPANOJA

Villasukat ovat Suomessa kautta aikojen olleet enemmän kuin asuste. Sukkien silmukoihin on vuosisatojen aikana kietoutunut valtava määrä huolehtivia ajatuksia, hellyyttä ja rakkautta. Sir Kolken Lämmöllä rakentuu tämän klassisen ja ajattoman lahjan ympärille ja viestii todellisesta välittämisestä.

Out of stock


Warning: A non-numeric value encountered in /home/sirkolke/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-product-functions.php on line 871