AJATTOMAT TEKSTIILIT
PUHTAISTA LUONNONMATERIAALEISTA

KAPIOT PELLAVAPYYHKEET

Kapioperinne perustui huolellisesti valmistettuihin tekstiileihin ja tyyliin, joka kesti läpi ihmisen eliniän. Sir Kolken Kapiot -pyyhkeet tuovat perinteen nykypäivään. Vahvat, huolellisesti viimeistellyt pellavapyyhkeet ilahduttavat yksinkertaisella estetiikallaan ja vain paranevat vanhetessaan.

Lue lisää

KAPIOT PELLAVALAKANAT

Muistatko vanhat mummolan pellavalakanat? Kapiot-sarjan pellavalakanat erottuvat muiden pellavalakanoiden joukosta paksun ja pehmeän kankaansa takia. Nämä lakanat kestävät vuosikausien käyttöä. Lakanat on ommeltu muotoonsa huolellisesti pienessä keskisuomalaisessa ompelimossa.

Lue lisää

VILLI TORKKUPEITTO

Elämä pohjoisessa vaatii luonnetta; sitkeyttä, rohkeutta ja omaperäisyyttä. Värjäämättömästä, eläväpintaisesta villalangasta kudottu Villi torkkupeitto kertoo kaunista tarinaa pohjoisen erityisestä luonnosta. Se on yksinkertainen, mutta luonteikas. Jokainen huopa on kudottu käsin ja on siksi ainutlaatuinen.

Lue lisää

JÄLJET VILLAMATTO

Sir Kolken ihanan pehmeät, kevyet ja yksinkertaiset matot on kudottu käsin suomalaisesta lampaanvillasta. Arvokas materiaali kudotaan matoiksi käsityönä perinteisillä kangaspuilla ja jokainen kude on aseteltu huolellisesti paikalleen. Matto on saanut nimensä vuosisatojen ajan kestäneestä suomalaisesta mattoperinteestä – menneiden sukupolvien jäljet kulkevat perinteisten materiaalien ja valmistustavan mukana aina tähän päivään asti.

Lue lisää