THE FINNISH

ARTISAN GIFT
STUDIO

Tutustu kuvastoomme »

Lahjat

    jotka eivät unohdu

Lahjan voima on valtava. Huolellisesti valittu lahja yhdistää ihmisiä, synnyttää muistoja ja syventää ihmissuhteita. Pienessä studiossamme lahjat valmistetaan rakkaudella ainutlaatuisista aineksista: puhtaimmista luonnonmateriaaleista ja hienoimmasta suomalaisesta käsityötaidosta syntyy elämyksiä, jotka eivät unohdu. Tarjoamme kauniin lahjakokemuksen oli sitten kyse yhdestä tärkeästä lahjasta tai kiireisen juhlasesongin suuresta lahjaprojektista. Kokoelmastamme löytyy lahjoja jokaiseen tilanteeseen aina tärkeimpien hetkien juhlistamisesta yksinkertaiseen, mutta huomaavaiseen kiitokseen.

Tutustu kuvastoomme »
 
 

yrityslahjat

Tee vuodesta 2019 vuosi, jona yrityslahjasi erottuvat. Anna meidän huolehtia jokaisesta yksityiskohdasta henkilöstön tärkeistä päivistä asiakkaiden ja kumppanien lahjoihin.

Ota yhteyttä »

näytämme

parhaat puolesi

Anna meidän näyttää parhaat puolesi ja tiivistää tärkeimpiä suhteitasi. Huolellisesti valittu, tyylikäs ja henkilökohtainen lahja kertoo todellisesta arvostuksesta.
Kuvastomme esittelee vaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin ja verkkokaupastamme löydät mm. tyylikkäät valmiit lahjapakettimme, upeat suomalaisesta villasta käsityönä kudotut torkkupeitot ja matot, ja ainutlaatuiset pellavatekstiilimme, joiden laatu muistuttaa menneistä ajoista.

 

Parasta suomesta

Anna lahjaksi pala aitoa Suomea. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa puhtaista luonnonmateriaaleista ja muotoilumme ammentaa upeasta kotimaisesta perinteestä. Ne kertovat arvokasta viestiä Suomen parhaista puolista; puhtaasta luonnosta ja tinkimättömästä rehellisyydestä. Tuotteittemme tyylikkäät pakkaustekstit ovat saatavilla monella kielellä.
Ota yhteyttä »

pohjoista ylellisyyttä

Pieni ja harkittu muistaminen voi tehdä suuren vaikutuksen. Moneen tilanteeseen sopivat ja erottuvat puhtaat, kotimaiset herkut ja ylelliset luonnonsaippuat ilahduttavat lahjan saajaa.

Tutustu kuvastoomme »
 

Tarinoita

    koteihin ja tiloihin

Ajaton muotoilu ja puhtaat luonnonmateriaalit kertovat vahvoista arvoista ja jäävät mieleen. Käsityönä valmistetut autenttiset Aito-pärekopat sopivat monenlaiseen säilytykseen ja niiden ikivanha estetiikka puhuttelee tänään ja huomenna. Arvokas suomalaisesta puusta veistetty keinuhevonen Rusko herättää ihastusta sopien harkittuun sisustukseen ja turvallisiin leikkeihin.

Palvelumme

Unohtumattomien lahjojen takana on toimiva yhteistyö.
Palveluvalikoimastamme löydät sopivan jokaiseen
ainutlaatuiseen tilanteeseen.

Lahjapalvelu – valitse lahja, paketoimme ja toimitamme sen puolestasi.

Verkkokauppa – tilaa tarvitsemasi suoraan
verkkokaupastamme (huom. verkkokaupan hintoihin sisältyy arvonlisävero).

Personointi – viimeistelemme
halutessasi lahjat painatetulla viestillä tai logokaiverruksella
puisiin lahjalaatikkoihin.

Mittatilaus – suunnittelemme
lahjan toiveidesi mukaan pohjautuen omaan mallistoomme.
Suuremmissa projekteissa toteutamme laadukkaat esineet
myös täysin sinua varten.

Kumppanuus – vastaamme
yrityksesi kaikista lahjatarpeista vuoden varrella.
Pitkäaikainen sopimus on helppoudessaan verraton.

Valitse lahja, hoidamme loput. Halutessasi toimitamme lahjat suoraan saajalle paketoituna, toivomallanne viestillä.
Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan lahjaprojektin yhdessä?
Haluatko tietää lisää siitä, mikä on mahdollista?

Autan yrityksiä ja organisaatioita tiivistämään suhteitaan tärkeimpien kumppaneidensa kanssa, helposti, tyylikkäästi ja eettisesti.

Image

Siiri Saarimaa
Viulunrakentajan lapsenlapsi ja Sir Kolken perustaja

Ota yhteyttä »
Image