THE FINNISH

ARTISAN GIFT
STUDIO

Lahjat

    jotka eivät unohdu

Lahjan voima on valtava. Huolellisesti valittu lahja yhdistää ihmisiä, synnyttää muistoja ja syventää ihmissuhteita. Pienessä studiossamme lahjat syntyvät rakkaudella ainutlaatuisista aineksista: puhtaimmista luonnonmateriaaleista ja hienoimmasta suomalaisesta käsityötaidosta syntyy elämyksiä, jotka eivät unohdu. Tarjoamme kauniin lahjakokemuksen oli sitten kyse yhdestä tärkeästä lahjasta tai kiireisen juhlasesongin suuresta lahjaprojektista. Kokoelmastamme löytyy lahjoja jokaiseen tilanteeseen aina tärkeimpien hetkien juhlistamisesta yksinkertaiseen, mutta huomaavaiseen kiitokseen.

Ota yhteyttä »
 
 

yrityslahjat

Tee vuodesta 2019 vuosi, jona yrityslahjasi erottuvat. Anna meidän huolehtia jokaisesta yksityiskohdasta henkilöstön tärkeistä päivistä asiakkaiden ja kumppanien lahjoihin.

Kuvastostamme löydät esimerkkejä tuotteistamme. Niiden lisäksi tarjoamme upeita vaihtoehtoja jokaiseen tilanteeseen ja hintaluokkaan n. 10€ ylöspäin. Ota yhteyttä ja etsimme sopivan vaihtoehdon juuri sinulle!

Tutustu kuvastoomme »

näytämme

parhaat puolesi

Anna meidän näyttää parhaat puolesi ja tiivistää tärkeimpiä suhteitasi. Huolellisesti valittu, tyylikäs ja henkilökohtainen lahja kertoo todellisesta arvostuksesta.
Kuvastomme esittelee vaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin ja verkkokaupastamme löydät mm. tyylikkäät valmiit lahjapakettimme, upeat suomalaisesta villasta käsityönä kudotut torkkupeitot ja matot, ja ainutlaatuiset pellavatekstiilimme, joiden laatu muistuttaa menneistä ajoista.

Verkosta löydät vain osan tuotteistamme, ota yhteyttä ja etsimmejuuri sopivimmat lahjat sinulle.

 

Parasta suomesta

Anna lahjaksi pala aitoa Suomea. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa puhtaista luonnonmateriaaleista ja muotoilumme ammentaa upeasta kotimaisesta perinteestä. Ne kertovat arvokasta viestiä Suomen parhaista puolista; puhtaasta luonnosta ja tinkimättömästä rehellisyydestä. Tuotteittemme tyylikkäät pakkaustekstit ovat saatavilla monella kielellä.
Ota yhteyttä »

pohjoista ylellisyyttä

Pieni ja harkittu muistaminen voi tehdä suuren vaikutuksen. Moneen tilanteeseen sopivat ja erottuvat puhtaat, kotimaiset herkut ja ylelliset luonnonsaippuat ilahduttavat lahjan saajaa.

Tutustu kuvastoomme »
 

Tarinoita

    koteihin ja tiloihin

Ajaton muotoilu ja puhtaat luonnonmateriaalit kertovat vahvoista arvoista ja jäävät mieleen. Käsityönä valmistetut autenttiset Aito-pärekopat sopivat monenlaiseen säilytykseen ja niiden ikivanha estetiikka puhuttelee tänään ja huomenna. Arvokas suomalaisesta puusta veistetty keinuhevonen Rusko herättää ihastusta sopien harkittuun sisustukseen ja turvallisiin leikkeihin.

Palvelumme

Unohtumattomien lahjojen takana on toimiva yhteistyö.
Palveluvalikoimastamme löydät sopivan jokaiseen
ainutlaatuiseen tilanteeseen.

Lahjapalvelu – valitse lahja, paketoimme ja toimitamme sen puolestasi.

Verkkokauppa – tilaa tarvitsemasi suoraan
verkkokaupastamme (huom. verkkokaupan hintoihin sisältyy arvonlisävero).

Personointi – viimeistelemme
halutessasi lahjat painatetulla viestillä tai logokaiverruksella
puisiin lahjalaatikkoihin.

Mittatilaus – suunnittelemme
lahjan toiveidesi mukaan, puhtaasti ja rakkaudella Suomessa.
Suuremmissa projekteissa toteutamme laadukkaat esineet
myös täysin sinua varten.

Kumppanuus – vastaamme
yrityksesi kaikista lahjatarpeista vuoden varrella.
Pitkäaikainen sopimus on helppoudessaan verraton.

Valitse lahja, hoidamme loput. Halutessasi toimitamme lahjat suoraan saajalle paketoituna, toivomallanne viestillä.
Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Autan sinua mielelläni täydellisen lahjan metsästyksessä!

Intohimoni on auttaa yrityksiä ja organisaatioita tiivistämään suhteitaan tärkeimpien kumppaneidensa kanssa, helposti, tyylikkäästi ja eettisesti.

Image

Siiri Saarimaa
Viulunrakentajan lapsenlapsi ja Sir Kolken perustaja

puh. 045 6977930
siiri.saarimaa@sirkolke.com

Ota yhteyttä »
Image