Rakastatko ajatonta tyyliä ja laadukasta käsityötä?

Aloita työ ajattomien, arvokkaasti alusta loppuun valmistettujen suomalaisten lifestyletuotteiden kanssa.

Olen Siiri Saarimaa, viulunrakentajan lapsenlapsi ja Sir Kolken perustaja. Rakastan ajatonta, kestävää tyyliä ja laatua ja minulle on tärkeää tietää miten esineet syntyvät. Tämän päivän halpatavarapaljouden keskellä olen päättänyt astua toiselle tielle; kaikki Sir Kolken tuotteet valmistetaan huolellisesti käsityönä Suomessa, parhaista, luonnollisista materiaaleista.

Valmistajamme tekevät arvokasta työtään valiten materiaaleja, työstäen niitä hellästi ja viimeistellen esineet huolellisesti asiakkaitamme varten. Minun työhöni kuuluu esineiden suunnittelu yhdessä valmistajiemme kanssa, brändin markkinointi ja asiakkaittemme palveleminen.

Nyt tarvitsemme sinun apuasi. Etsimme innokkaita ihmisiä myymään laadukkaita esineitämme asiakkaillemme.

Jälleenmyyjänämme pääset mukaan perheeseemme, joka jakaa samat arvot ja rakkauden laadukkaaseen käsityöhön ja luonnonmateriaaleihin. Saat edustettavaksi tyylikkään malliston ajattomia ja laadukkaita esineitä, joita on ilo esitellä.

Sir Kolken jatkuvasti kehittyvään mallistoon kuuluu mm. Käsityönä valettuja kynttilöitä, upeita, ajattomia pellavatekstiilejä, käsinkudottuja tekstiilejä suomalaisesta lampaanvillasta, ylellisiä luonnonsaippuoita, ainutlaatuisia herkkuja ja kauniita puisia käyttöesineitä sekä ihania, puhtaita leluja. Kaikkia tuotteitamme yhdistää pelkistetty pohjoismainen muotokieli ja huolellinen valmistustapa. Kaikki esineemme valmistetaan Suomessa puhtaista, luonnollisista materiaaleista.

Tarjoamme sinulle valmiin, tähän päivään sopivan kotimyyntikonseptin ja kaiken tarvitsemasi tiedon myyntityön aloittamista varten. Jatkossa saat tukea ja koulutusta avuksi myyntityösi kehittämiseen.

Meillä et ole vain myyntiedustaja vaan osa perhettämme, jonka tavoitteena on palvella laatutietoisia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Saat apua ja kannustusta. Otamme myös ilolla vastaan kaikki kehitysideat ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Sir Kolken tuotevalikoimaan ja toimintatapoihimme. Meille on tärkeää, että jaat samat arvot kanssamme. Myyntityö meillä ei ole pelkkää myymistä, vaan tarinoiden jakamista, kohtaamista ja kuuntelemista.

Sir Kolke jälleenmyyjänä toimit itsenäisenä yrittäjänä ja tarvitset y-tunnuksen. Myyt Sir Kolken malliston tuotteita kotikutsuilla ja muissa itse valitsemissasi tilaisuuksissa. Tulosi muodostuvat myymiesi tuotteiden hinnan ja jälleenmyyjän ostohinnan erotuksesta. Voit tehdä myyntityötä sivutoimisesti tai kokoaikaisesti.

Uuden tekemisen aloittaminen on jännittävää, mutta samalla todella palkitsevaa. Olen onnellinen, että olen itse uskaltanut ottaa ensimmäiset askeleet, sillä näiden esineiden ja tämän toimintatavan takana voin ylpeänä seisoa.

Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen office@sirkolke.com. Lisätietoja voit pyytää sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 045 697 7930.

Pst! Etsimme myös tiiminvetäjää vastaamaan uusien myyjien ohjaamisesta. Lue lisää täältä.