Etsimme myyntipäällikköä/kehittäjää

Uusi lifestylebrändi Sir Kolke on yhdistelmä suomalaista yksinkertaista muotokieltä, upeita, puhtaita luonnonmateriaaleja ja huolellista suomalaista käsityötä. Esittäydyimme ensimmäistä kertaa syksyn 2017 Habitare-messuilla ja saimme kiinnostuneen vastaanoton.

Sir Kolken kehittyvä mallisto muodostuu ajattomista ja laadukkaista suomalaisista sisustusesineistä ja lahjoista. Valmistamme kaikki tuotteet rakkaudella ja jokainen niistä on suunniteltu sopivaksi elämän arvokkaisiin hetkiin. Rakastamme luontoa, käsityötaitoa ja laatua, joka kestää jopa sukupolvelta toiselle.

Jokaisen esineemme taustalla on tarina, ja erityinen tapamme toimia ulottuu suunnittelusta viimeistelyyn asti. Tämän vuoksi Sir Kolken esineiden ainutlaatuisuus välittyy parhaiten, kun tarinat kerrotaan ja esineitä pääsee koskettamaan itse. Arvostamme myös suuresti välittävää, kokonaisvaltaista asiakaspalvelua.

Tämän vuoksi olemme kehittämässä uutta myyntikonseptia, joka sopii brändimme arvoihin. Siinä yhdistyvät rauhallinen ympäristö, lämpimät kohtaamiset, unohtumattomat tarinat ja ostamisen helppous. Kyseessä on uudenlainen, nykypäivään tuotu arvokas ja lämmin kotimyyntikonsepti, jossa asiantuntevat myyjät esittelevät laadukkaita, ajattomia sisustustuotteita siellä, missä se asiakkaille parhaiten sopii.

Etsimme innokasta ja määrätietoista henkilöä vastaamaan Sir Kolken myyntikonseptin hiomisesta ja myyjien rekrytoinnista ja ohjaamisesta.

Jos olet etsimämme henkilö, sinulla on kokemusta myynnistä ja markkinoinnista. Pidät ihmisistä ja olet luonteeltasi sosiaalinen. Auttaminen tuottaa sinulle iloa ja nautit siitä, kun voit auttaa toisia menestymään. Olet idearikas, etkä pelästy pieniä vastoinkäymisiä. Ennen kaikkea olet hyvin itseohjautuva ja oma-aloitteinen. Aiemmasta johtamis- ja suoramyyntikokemuksesta on tehtävässä paljon hyötyä.

Palkkiosi tulee koostumaan omasta myynnistäsi ja myyntitiimisi menestyksestä ja sinulla on mahdollisuus hyviin ansioihin myyntikonseptin kasvaessa. Toimit oman yrityksesi (esimerkiksi toiminimi) kautta.

Tarjoamme
– Kiinnostavan, uuden konseptin
– Upeat kotimaiset tuotteet, unohtumattomat tarinat ja arvot, joiden takana voit ylpeänä seistä
– Tyylikkään brändin ja laadukkaat myyntimateriaalit
– Mahdollisuuden hyviin ansioihin
– Lämpimän, innostavan työparin

Meille on erittäin tärkeää, että jaat samat arvot kuin me. Me myymme esineitä, jotka on valmistettu alusta loppuun asti arvokkaasti, parhaista materiaaleista ja Suomessa. Kaikille se ei ole merkityksellistä, mutta meille ja asiakkaillemme on.

Jos jaat arvomme ja olet valmis tekemään kovasti töitä, ota yhteyttä ja lähetä hakemus:
office@sirkolke.com.
Lisätietoja 045 677 930 / Siiri