Jäljet – villamatto

812,00 1 250,00 

PUHDASTA VILLAA, POHJOISTA TYYLIÄ

KUVAUS

Sir Kolken ihanan pehmeät, kevyet ja yksinkertaiset matot on kudottu käsin suomalaisesta lampaanvillasta. Rauhallisen väriset matot lämmittävät ihanasti jalkojen alla ja sopivat erityisen hyvin makuuhuoneisiin tai olohuoneeseen. Jäljet –sarjassa on kaksi luonnollista sävyä, jotka on sekoitettu villan omista väreistä ilman värjäystä. Arvokas materiaali kudotaan matoiksi käsityönä perinteisillä kangaspuilla ja jokainen kude on aseteltu huolellisesti paikalleen. Matto on saanut nimensä vuosisatojen ajan kestäneestä suomalaisesta mattoperinteestä – menneiden sukupolvien jäljet kulkevat perinteisten materiaalien ja valmistustavan mukana aina tähän päivään asti.

Villa on luonnollinen, kestävä ja ekologinen materiaali. Pienellä suomalaisella kehräämöllä napakaksi kehrätty lanka sisältää reilusti likaa hylkivää lanoliinia. Loimilanka on puuvillaa.
Maton raikastamiseksi riittää lumipesu. Tarvittaessa maton voi pestä myös pesukoneessa.

Jäljet-mattoa on mahdollista tilata myös omien mittojen mukaan. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään!

SIIRIN MUISTIINPANOJA

Suomalainen villa on upea materiaali, jonka luonnollisuus ja eettisyys ovat omaa luokkaansa. Rakastan villan vivahteikkaita, luonnollisia värejä ja lämmintä pintaa, jotka pääsevät oikeuksiinsa tässä yksinkertaisessa muodossa.

Clear