Feel the luxury

At home

 

boutique

Kutsu ystävät koolle kotiisi tai työpaikallesi, varaa pientä naposteltavaa tai vaikkapa lasit kuohuvaa ja nauti olostasi. Me tuomme paikalle inspiroivat, ylelliset tuotteemme ja henkilökohtaisen, lämpimän palvelun. Saatte mahdollisuuden tutustua tuotteisiin henkilökohtaisesti ja tehdä tilauksen, joka toimitetaan jälkikäteen. Kiitoksena kutsusta saat alennusta omista ostoksistasi. Ei ostopakkoa.

Pure luxury

Sir Kolke on kokoelma kauniita ja ajattomia sisustustuotteita, kodin käyttöesineitä ja herkkuja. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa puhtaista luonnonmateriaaleista.

Olemme etsineet ja koonneet sinulle pohjoisen maamme parhaat palat; ainutlaatuisen käsityöperinteen, upeat, puhtaat luonnonmateriaalit ja tyylin, joka ei vanhene koskaan. Sir Kolken tuotteet eivät ole vain esineitä. Ne kertovat tarinaa ihmeellisestä luonnosta, erityisestä elämäntavasta ja eettisyydestä, joka on nykymaailmassa vailla vertaa.

Varaa boutique »
 

"

Eräänä harmaana lauantai-aamuna kotini täyttyi ystävien halauksista, vastaleivottujen sämpylöiden tuoksusta ja tuulahduksesta suomalaista käsityötä. Oli ihana kokoontua ystävien kanssa hypistelemään Sir Kolken tuotteita, tuntea materiaalien laatu ja puhtaus ja kuulla tarinoita tuotteista, jotka on valmistettu intohimolla. Kun nykyään iltaisin sohvalla kietoudun ostamani torkkupeiton lämpöön ja katson sen kauniin säännöllistä neulosta, tunnen iloa siitä, että tiedän mistä ja missä se on valmistettu.
Image
Riikka K.
Helsinki
"
Ihana, tunnelmallinen hetki keskellä kiireistä syksyä. Yksi marraskuun kohokohtia!
Image
Tea V.
Tampere
"
Ilta oli odotuksiani elähdyttävämpi. Kauneuden lisäksi herkistyin kerrotuille tarinoille tavaroiden takana ja aloin arvostamaan tuotteita enemmän kuin vain kuvastoa selaamalla. Tuotteet saapuivat ajallaan kauniisti paketoituina. Suosittelen tätä eettistä vaihtoehtoa tulevaisuutta ja perinteitä arvostaville arjen esteetikoille.
Image
Tiina A.
Jyväskylä
"
Sir Kolke on yhdistelmä kodikkuutta ja uniikkiutta, aarteita mummon vintiltä ja modernia suunnittelua. Saamani palvelu on henkilökohtaista kiireettömiltä kutsuilta kuin juuri minua varten tehtyyn postipakettiin asti. Kiehtovat tarinat yhdistyvät napakkaan asiantuntijuuteen, joka tietää, mitä haluaa ja arvostaa asiakkaan parasta.
Image
Jenni I.
Turku

Contact us

Kerää kokoon ystäväporukka ja ota yhteyttä. See you at the boutique!

 

Work at the Boutique

Etsimme edustajia pääkaupunkiseudulta ja suurimmista kaupungeista ympäri Suomea palvelemaan kuluttaja- ja yritysasiakkaitamme. Jos olet ammattitaitoinen asiakaspalvelija, määrätietoinen myyjä ja lämmin persoona, ja ennen kaikkea jaat Sir Kolken arvot, voit olla etsimämme henkilö. Etsimme innostuneita edustajia, jotka näkevät ainutlaatuisten esineidemme huikean potentiaalin.

Contact us
office@sirkolke.com